1.

HET HANGT NIET ALLEEN VAN JOUW MOTIVATIE EN KUNDE AF, MAAR OOK VAN DE MOTIVATIE EN KUNDE VAN JOUW INSTRUCTEUR.

Bij De Rijcoach sta jij centraal in de rijles. Er is maar één doel, jou zo goed mogelijk leren autorijden in de tijd die jij daarvoor nodig hebt.

 

2.

JE BENT GEEN TAXICHAUFFEUR EN WE DOEN OOK GEEN BOODSCHAPJES

Je krijgt de volle tijd rijles. Dat betekent dat het hele parcours op de rijles is afgestemd. Daarbij hoort niet dat je leerlingen ophaalt of thuis afzet. Dat doe ik in mijn tijd en niet in de tijd van de leerling. Dat geldt ook voor “boodschapjes”.

Loopt een rijles eens uit omdat je lekker aan het oefenen bent en je iets meer tijd nodig hebt, dan is dat bij mij geen probleem. Het komt weleens voor dat we wat later eindigen. Ik maak daar geen punt van en bereken dat ook niet extra.

 

3.

FOUTEN MAKEN MOET TIJDENS DE RIJLES.

Als ik over fouten spreek bedoel ik eigenlijk dat je iets doet, wat in dat specifieke geval niet goed uitpakt. Verkeerde beslissingen nemen hoort bij een leerproces en is goed omdat je daar van leert. Dan is de beurt aan jouw instructeur die jou moet laten zien en begrijpen hoe je het probleem ook anders had kunnen oplossen. Vervolgens brengt hij je in soortgelijke situaties om je te laten oefenen.

 

4.

RIJLES MOET LEUK ZIJN EN IETS OM NAAR UIT TE KIJKEN

Autorijden is voor veel mensen heel erg spannend. Soms zó spannend dat ze de nacht vóór de rijles niet goed slapen van de spanning. Als je een schreeuwende instructeur hebt en bang bent om fouten te maken ja, dan zou ik ook de hele nacht wakker liggen.

Maar als je weet dat het maken van fouten niet erg is en je merkt dat het elke week een stukje beter gaat, krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen. Ik durf te wedden dat je autorijden zelfs nog wel leuk gaat vinden.

 

5

JE BETAALT GEEN DURE PAKKETTEN EN PRAKTIJKEXAMEN VOORAF

Ik hebben geen pakketten om leerlingen te lokken om de eenvoudige reden dat ik niet financieel afhankelijk ben van de rijlessen zoals andere instructeurs. Geen startpakket, geen gratis herexamens en ook geen gratis proefles om je te lokken.

Ik werk alleen met losse rijlessen óf een pakket met tien uur rijles. Is het pakket gebruikt, dan kun je een nieuw pakket kopen. Zo heb je korting op al jouw rijlessen en betaal je de opleiding beetje voor beetje. En voor wat betreft het gratis tweede praktijkexamen…ik ga er van uit dat je die niet nodig hebt.

 

6

DE HELE RIJOPLEIDING EN EXAMEN OOK IN HET PORTUGEES

Bij De Rijcoach kun je de hele rijopleiding in de Portugese taal doen en dat is uniek in Nederland. Er zijn enkele rijscholen die in de Portugese taal rijles geven maar ook zij verwijzen hun leerlingen voor de theorie in de Portugese taal naar De Rijcoach.

 

7.

REDELIJKE PRIJZEN

Ik behoor niet tot de goedkoopste maar zeker ook niet tot de duurste rijscholen van Nederland. De prijzen die ik hanteer zijn fair. Van 60 minuten rijles voor 35 euro houdt een rijschool zo’n 10 euro netto over. Voor dat bedrag krijg je niet eens een schoonmaakster thuis, laat staan een goede rijinstructeur die zijn zaakjes netjes op orde heeft.