Compleet-pakket


IS DEZE OPLEIDING GESCHIKT VOOR JOU?
Dit is de meest uitgebreide opleiding voor starters die de zaken goed willen aanpakken om in één keer te slagen. Je krijgt zelfs een examengarantie op deze opleiding als je niet in 1x slaagt!!!

Zodra je start met het Compleet-pakket start wordt er, zo snel als mogelijk,  een datum geprikt waarop je de tussentijdse toets bij het CBR  aflegt. Je rijdt het eerste deel van je opleiding (dat zijn minimaal 30 lessen van 50 minuten).  Daarna vervolg je jouw opleiding met de resterende 10 rijlessen waarbij aandacht wordt gegeven aan de tips die je meekreeg op de tussentijdse toets. Vervolgens doe je het examen.

De 30 rijlessen zijn inclusief tussentijdse toets, praktijkexamen en examengarantie).

Mochten de resterende 10 uren rijles onvoldoende zijn om voorbereid te zijn voor het examen, dan kan je losse rijlessen bijkopen.

Examengarantie
Je krijgt op deze opleiding een examengarantie. Mocht je niet slagen voor je eerste praktijkexamen dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor je 2e praktijkexamen.

Wat is een tussentijdse toets (TTT)?
Een tussentijdse toets is vergelijkbaar met een echt examen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het grote voordeel is dat je al een keer hebt meegemaakt hoe een examen in zijn werk gaat, dit scheelt veel zenuwen op het echte rijexamen. Daarnaast kun je vrijstellingen krijgen voor de bijzondere verrichtingen, wat betekent dat je dit niet meer hoeft te doen op je examen.

Product Normale prijs Pakketprijs
Compleet-pakket € 2.905,- € 2.525,-
Losse rijles € 52,-
Tussentijdse Toets € 275 Inclusief